Movie Park Germany


Movie Park Germany in het Duitse Bottrop-Kirchhellen is een uniek film- en amusementspark in Europa. De ruim 40 shows en attracties in het teken van 5 verschillende thema’s staan garant voor eindeloos plezier met het hele gezin. Movie Park Germany neemt u mee op een onvergetelijke reis door een wereld waarin films tot leven komen.

Avontuur voor het hele gezin!
Zo blijft de succesformule van Warner Bros. Movie World in ere en kunnen de bezoekers bovendien kennismaken met nieuwe filmthema’s. Duik met het hele gezin in de mysterieuze Bermudadriehoek en beleef een wilde achtervolging in de vluchtsimulator. In het kinderparadijs mogen de kleintjes vliegen als een vogel, een locomotief besturen of een boottochtje door een volledig nieuwe fantasiewereld maken. De grootste durfals wagen zich in de spectaculaire houten achtbaan, de 60 meter hoge vrijevaltoren of in één van de andere razende achtbanen.

It's showtime
Schrik niet als u plotseling op een filmset belandt en een regisseur u allerlei aanwijzingen geeft. Laat u de adem benemen door de explosieve acties in de Hollywood Stunt Show en kijk uw ogen uit bij de straatoptredens, de schitterende collectie van het filmmuseum en de Movie Magic Special Effects-show. Verwen uzelf met een onvergetelijk gezinsuitje en kom naar het Hollywood van Duitsland!


Nieuwe attracties/shows

Van Helsing´s Factory
New York in de jaren ´50: vampieren en andere gevaarlijke wezens regeren de nacht. Niemand is veilig. Maar Van Helsing heeft hen de oorlog verklaard.

Ga met de grootste vampierjager aller tijden mee en voer samen met hem de nooit eindigende strijd tussen goed en kwaad. Stap in en beleef een demonische achtbaanrit door het donker, die u de moed in de schoenen doet zinken.

Van Helsing’s Dinner Show
Beleef de nieuwe Van Helsing´s Dinner Show deze september in Movie Park Germany. Dit spectaculaire avondprogramma vindt plaats in de nieuw gethematiseerde Van Helsing’s Club. Geniet van een uitgebreid 4-gangen menu en eerste klas entertainment. Abraham van Helsing, de grootste vampierjager aller tijden en zijn onbekende zus Gabriella zorgen voor spannende, spectaculaire en amuserende show. Op het podium staan onder andere de Londense Westend-ster Nigel Casey, de bekende sopraan zangeres Marion Wilmer, de close up- en vuuracrobaten van Chapeau Bas en de acrobate Anna Abrams. Op de menukaart staan “Carpaccio van jong rund” (carpaccio van Argentijns rund op getruffelde pepercrème met vers gebakken Ciabatta) of “Van Helsing’s favoriete gerecht” (kipfilet gevuld met bladspinazie, champignons en gegratineerde aardappelen).

De Van Helsing’s Dinner Show vindt plaats op 8, 15, 16, 20 en 24 september. Kaarten zijn voor €105* verkrijgbaar bij www.eventim.de (*inclusief dagkaart Movie Park Germany).

De show wordt op aanvraag ook exclusief aangeboden. Exclusieve voorstellingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie: 0049 1805 2045 899.

Movie Park Germany eindelijk weer met parade!
Sinds 1 augustus is het zover! Movie Park Germany is het hoogseizoen begonnen met parade vol film en entertainment. Tot en met 4 september gaan SpongeBob, Shrek, Prinses Fiona, de X-Men en veel, heel veel andere bekende gezichten in optocht door de straten van het attractiepark in Bottrop-Kirchhellen. Natuurlijk onder begeleiding van een speciaal hiervoor gecomponeerde soundtrack "Hollywood on Parade".

De parade begint om 18.30 uur.

Wereld Smurfendag op 25 juni!
Smurfen-fans kunnen de Wereld Smurfendag in Movie Park Germany vieren: de eerste 100 kinderen, die op 25 juni als Smurf verkleed komen, krijgen gratis entree. Alle grote en kleine fans kunnen de hele dag op de foto met Papa Smurf en Smurfin. Bovendien worden er diverse Smurfen-gadgets onder de bezoekers verdeeld.

De aanleiding voor de Wereld Smurfendag: Peyo, de uitvinder van de Smurfen, heeft op 25 juni 1928 het wereldlicht ontdekt. Om zijn verjaardag te vieren, hebben Columbia Pictures en Sony Pictures Animation op 25 juni Wereld Smurfendag geïntroduceerd. Tevens coördineren zij op deze dag diverse evenementen over de hele wereld. Dit wereldwijde evenement moet ervoor zorgen, dat de Smurfen binnenkort op het grote scherm te zien zijn.

Voorzieningen voor mindervaliden

Omdat niet alle attracties voor mindervalide gasten volledig toegankelijk zijn, biedt het park een prijskorting voor mindervaliden. Verdere informatie hierover vindt je onder de rubriek prijzen. Alle restaurants, shops en shows zijn probleemloos toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op enkele attracties zijn gasten met lichamelijke handicaps wellicht op hulp bij het in- en uitstappen aangewezen, andere attracties zijn uit veiligheidsoverwegingen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


Openingstijden

Het seizoen 2011 begint op 1 april en eindigt op 6 november 2011.

Hollywood in Germany gaat 's morgens altijd open om 10 uur. De sluitingstijden 's avonds verschillen naargelang het seizoen.


Prijzen

Kassaprijzen 2011
Kinderen 0-3 jaar: Gratis
Kinderen 4-11 jaar: € 28,00
Volwassenen 12-54 jaar: € 34,00
Senioren 55+: € 28,00
Senioren 55+ (met legitimatiebewijs) op zondag: € 10,00
Mindervaliden: volwassenen en jongeren* vanaf 12 jaar: € 28,00
Mindervaliden: kinderen* 4-11 jaar: € 24,00
Mindervaliden: rolstoelgebruikers en blinde gasten**: Gratis
2-daagse tickets volwassenen en jongeren (12-54 jaar): € 49,50
2-daagse tickets kinderen 4-11 jaar: € 42,00

* voor begeleiders geldt de reguliere entreeprijs
** 1 begeleider ontvangt 50% korting op de entreeprijs

Het 2-Dagen Ticket
Het 2-dagen ticket kunt u op twee willekeurige dagen in het seizoen 2011 gebruiken. Let op: Het 2-dagen ticket is alleen bij de kassa's van Movie Park Germany verkrijgbaar en niet geldig op 29 t/m 31 oktober.


Adres

Warner Allee 1
D-46244 Bottrop-Kirchhellen


Home | Parken in Duitsland

Disclaimer:
Alhoewel de informatie op deze site met grote zorg is samengesteld,
kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

© Pretparken.net
Alle rechten voorbehouden.